Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookies) használ. A honlap további böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütikről részletesebben itt olvashat.Rendben

Gasztronómia

A rendezvény központjában idén is a rosé- és pezsgő borok állnak, melyeket a Ligetben, a fák árnyékában sétálgatva fogyaszthatnak a fesztiválozók. A délelőtti és kora délutáni órákban gyermekprogramokkal várjuk a kisgyermekes családokat, esténként a bulizni vágyó közönséget remek színpadi programokkal szórakoztatjuk a kivilágított Ligetben.

cikk

A roséhoz, gyöngyöző és habzó borhoz, pezsgőhöz szinte bármilyen étel illik, amit szívesen fogyasztunk sétálás közben. A fénykorát élő „street food” irányzat változatos gasztronómiai kínálattal készül az idei Rosaliára is. Felfedezésre vár a bisztró konyha kínálata, sajtok és sonkák világa, a kemencés buci, kolbászkák kenyértölcsérben, lepénykenyérben kínált hazai felvágottak, vasalós lepény, különleges burgerek. Újdonságként mutatkozik be az olasz panini és a piadina, az olasz lepénykenyér. Az édesszájúak sem maradnak éhesek, lesz kürtőskalács, bonbonok, csokoládés finomságok, macaronok, főzött fagylaltok, rétesek és finom kávé.

sos_1

 

edes_1

A kiállítók listáját itt találod

hírlevél 
borász, borkereskedő
borkedvelő
A feliratkozással elfogadja adatvédelmi elveinket
Közösség 
Partnereink 

Támogatóink