Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookies) használ. A honlap további böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához. A sütikről részletesebben itt olvashat.Rendben

Megszülettek a legjobb receptek

Megállíthatatlanul tombol a tavasz, lassan nyakunkon a nyár, így a Rosalia fesztivál és a Nagygombos Borászat receptversenyt hirdetett. Számtalan kiváló receptet kaptunk, nem volt egyszerű kiválasztani a három legjobbat. A döntésnél figyelembe vettük az alapanyagok sokszínűségét, az ételek szezonalitását, a fantáziát és nem utolsó sorban azt, hogy mennyire illik a recept a rosé borokhoz. receptverseny

 

Ezek alapján az alábbi eredmény született:

 

1. helyezett

Oravec Gizella: Rosé party grillezett rákokkal és zöldspárgával, balzsamecetes salátával, valamint grillezett epres marshmallow nyársakkal.

 

Nyereménye egy 2 fő részére szóló, több fogásos vacsorameghívás a Fricska Gastropub-ba, két ajándék pohárkupon a Rosalia Fesztiválra és egy 6 palackos rosé válogatás a Nagygombos Borászattól.

 

2. helyezett

Szűcs VeronikaEpres pavlova torta vaníliás rosékrémmel

 

3. helyezett

Szentmártoni ImolaRoston sült lazac pirított pitás salátával

 

A 2. és 3. helyezett nyereménye két-két ajándék pohárkupon a Rosalia Fesztiválra és egy-egy 6 palackos rosé válogatás a Nagygombos Borászattól.

A pohár kuponokat e-mailen küldjük, a borokat és a vacsora vouchert a Rosalia Fesztivál Liget Pontján lehet átvenni.

 

Köszönjük a recepteket, a nyári kerti partikhoz sok vendéget kívánunk, találkozunk a Rosalia Fesztiválon!

 

nagygombos_255_198

hírlevél 
borász, borkereskedő
borkedvelő
A feliratkozással elfogadja adatvédelmi elveinket
Közösség 
Partnereink 

Támogatóink